Ons bridal team

Professionele Bruidsstylisten

Bruidsmake-up is niet zomaar make-up, een bruidskapsel is niet zomaar een kapsel, dat is helaas iets wat vele bruiden over het hoofd zien. Onze bruidsstylisten helpen jouw daar graag bij. De perfecte make up en kapsel bij jouw look, waar jij nog steeds primeert.

Met een look die de gehele dag mooi blijft!

Over ons bridal team

 ‘Het was mij al snel duidelijk dat het bruidsgebeuren iets was waar ik mij volledig op kon storten!’ aldus Catia. ‘Na mijn opleiding ben ik al snel in de make-up wereld gerold, met zeer leuke opdrachten, zoals backstage bij JimTv, de lookbook van Tim Van Steenbergen onder vele andere. Maar het was pas toen ik een bruid mocht gaan opmaken, dat de vonken volledig oversloegen!’ glundert ze.

‘Al snel is Beauty-Licious uitgegroeid tot een vaste waarde in de bruidsbranche, waardoor de vraag maar bleef/blijft stijgen. En zo dus ook ons team, 3 jaar geleden is het bruidsteam uitgebreid, met Hajjar als mijn rechterhand, vorig jaar is Kelly ons vervoegd en dit jaar zal Nathalie ook een gekend gezicht worden bij onze bruiden! Zij waren allen reeds een Beauty-Licious teamlid, die op hun beurt zijn uitgegroeid tot bruidsstylisten!’ vertelt Catia trots.

Maak hieronder kennis met het bruidsteam van Beauty-Licious!

Catia Valentim Pinto

Zaalvoerdster
Make-up Artist
Hairstylist
Bridal Head Stylist
Workshops
(Privé) Lessen

 

Hajjar

Make-up Artist
Hairstylist
Bridalstylist
Workshops

 

Kelly

Make-up Artist
Hairstylist
Bridalstylist
Workshops

 

Nathalie

Make-up Artist
Hairstylist
Bridalstylist
Workshops

 

Ons team

Professionele Make-up artists & Hairstylists

Naast ons Bridalteam, beschikken we ook over een fantastisch team aan vaste freelance make-up artists en haarstylisten. Deze team zorgt onder andere voor de bruidssuite, de parties, …

Inmiddels is deze team reeds anderhalf jaar à 2 jaar stabiel, waardoor we enorm goed op elkaar ingespeeld zijn, wat ons een razendsterk team maakt!

 

Ons aanbod

Bridal

Beauty-Licious laat je schitteren op de mooiste dag van jouw leven! Een professionele bruidstyliste, bij jou aan huis, die zowel jouw bruidsmake-up als bruidskapsel doet en eventueel dat van je bruidssuite. Het pakket voor de perfecte ontspannen ochtend!

Bride To Be Party

Wil je een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten, dan is de Bride to Be party wat jij zoekt! Tijdens een Bride to Be party staat de toekomstige bruid in the picture, maar ook haar mede feestgezelschap laten we stralen. Een all-in feestformule dus!

Workshop Make-up

Kent make-up nog veel geheimen voor jou? Wil je de kneepjes van het vak leren? Dan biedt Beauty-Licious jou een oplossing in de vorm van  een workshop! Alle nodige stappen worden behandeld tijdens een workshop dagmake-up, avondmake-up of smokey eyes.

Make-up & Beauty

Heb je binnenkort een feestje waar je graag wilt stralen?
Droom je er al lang van om professioneel opgemaakt te worden? En dit binnen jouw comfortzone? Of een partyproof kapsel voor een familiefeest? Bij Beauty-Licious bent jij aan het juiste adres.

Contactgegevens

Aalmoezenierstraat 3a

2000 ANTWERPEN

+32 494 05 72 85
Info@beauty-licious.be

BE 0842 787 567

Volg ons

Vraag nu of jouw datum nog vrij is