Bruidsmake-up

Jij gaat trouwen! Gefeliciteerd! Beauty-Licious laat jou schitteren op de mooiste dag van jouw leven! Een professionele visagiste, aan huis, die zowel jouw bruidsmake upbruidskapsel en daarbij ook nog zorgt voor uw bruidssuite. En dit allemaal aan huis op jou speciale dag. Het pakket voor de perfecte bruiloft! Wat wenst jij nog meer?

Bruidsarrangementen

Bruidsmake up OF Bruidskapsel € 280

Inclusief:
proefsessie te Antwerpen in onze Beauty Bar
verplaatsing tot 60km (vanuit Antwerpen)

Bruidsmake up EN Bruidskapsel € 420

Inclusief:
proefsessie te Antwerpen in onze Beauty Bar
verplaatsing tot 60km (vanuit Antwerpen)

Bruidssuite

Suitemake-up € 65
Suitemake-up met Proef € 120
Suitekapsel € 65
Suitekapsel met Proef € 120
Suitemake-up & kapsel € 130
Suitemake-up & kapsel met Proef € 240
Full Day Suite make up & kapsel € 220
extra persoon
Suite make up of kapsel man € 30
Suite kapsel kind (tot 12 jaar) € 40

Full day arrangementen

Full Day Bride Only € 620

Inclusief:
Bruidsmake-up + kapsel aan huis
Bijwerking of wijziging make-up & kapsel (vóór avondfeest of receptie)
Proefsessie te Antwerpen in onze Beauty Bar
Verplaatsing tot 60km (vanuit Antwerpen)

 

Full Day Suite € 990

Inclusief:
Bruidsmake-up + Bruidskapsel + suitekapsel en suitemake-up 2 personen
Bijwerking of wijziging Bruidsmake-up & Bruidskapsel + bijwerking 2 personen (vóór avondfeest of receptie)
Proefsessie bruid te Antwerpen in onze Beauty Bar
Verplaatsing tot 60km (vanuit Antwerpen)

 

 

Trouw je in het buitenland? Ook daar bieden wij onze diensten aan:
Destination wedding kan vanaf € 1750,-

Wens je de proefsessie ook bij je thuis? Geen enkel probleem!
Dat kan mits een verplaatsingsforfait van € 60,00 (tot 60km vanuit Antwerpen)

Trouw je op meer dan 60km van Antwerpen?
Geen enkel probleem, wij komen ook tot jou! Maar dan is er een bijkomende kost van € 60,00 voor de extra verplaatsing.

 

Annulatievoorwaarden

annulatie voor de 3 maanden voor de datum: proef + geen annulatiekost

annulatie voor 2 maand voor de datum: proef + € 75,00 annulatiekost

annulatie voor 1 maand voor de datum: proef + € 100,00 annulatiekost

annulatie na 30 dagen voor de datum: volledige kost

Proefsessie Bruidsmake up en bruidskapsel

Tijdens een proefsessie, te Antwerpen of bij je thuis, analyseren wij het thema van de bruiloft door middel van het bruidsboeket, de trouwjurk, de zaal en nog zoveel meer, om zo de styling volledig af te stemmen. Kortom: wij gaan samen met jou op zoek naar je perfecte bruidsstijl. Voor de proefsessie moet u ongeveer een 2-tal uur rekenen.

Wanneer wij jouw bruidsstijl hebben bepaald gaan we over tot actie en proberen we de make-up en/of de haarstijl uit. Wanneer het geheel perfect, naar jouw wensen is, zetten we alles op papier, in jouw bruidsfiche(s) en leggen we het vast op foto. Er kan zo niets meer mislopen de dag zelf! Alles gebeurt de dag zelf bij jouw ter plaatse, zo kan je in alle rust genieten.

Verder staan wij ook altijd ter beschikking voor jouw suite en/of feestgezelschap, ook zij kunnen door ons gestyled worden.

De dag van de bruiloft komen we ten gepaste tijd om je te laten schitteren. We vragen wel dat het feestgezelschap, suite, bruidskindjes… die ook gestyled moeten worden, allemaal op hetzelfde adres aanwezig zijn.

bruidsmake up

Portfolio

FAQ: Bruidsmake-up & Bruidskapsel

Wat houdt een proefsessie voor bruidsmake-up en bruidskapsel precies in?

Tijdens de proefsessie, die plaatsvindt in onze Beauty Bar in Antwerpen of bij jou thuis, nemen we ruim de tijd (circa 1.5 uur) om jouw ideale bruidsstijl te ontdekken. We bespreken het thema van de bruiloft, inclusief details zoals het bruidsboeket, de jurk en de locatie, om een look te creëren die perfect bij je past.

⁠Hoeveel kost een basis bruidsmake-up of bruidskapsel pakket?

Een basispakket voor óf bruidsmake up óf bruidskapsel kost €280. Dit omvat een proefsessie in onze Beauty Bar te Antwerpen en verplaatsing tot 60km vanuit Antwerpen.

Is het mogelijk om zowel bruidsmake up als bruidskapsel te krijgen en wat zijn de kosten?

Ja, wij bieden een pakket aan voor bruidsmake-up én bruidskapsel voor €420. Dit is inclusief een proefsessie in Antwerpen en verplaatsingskosten tot 60km vanuit Antwerpen.

Wat is het Full Day Bride Only arrangement?

Voor €620 krijg je bruidsmake up en -kapsel aan huis, plus bijwerkingen of wijzigingen voor het avondfeest of de receptie. Een proefsessie in Antwerpen en verplaatsing binnen 60km zijn inbegrepen.

Wat omvat het Full Day Suite arrangement?

Dit arrangement kost €990 en omvat make-up en kapsel voor de bruid plus twee personen uit de suite, met bijwerkingen voor iedereen voor het avondfeest of de receptie. Ook inbegrepen zijn een proefsessie voor de bruid in Antwerpen en verplaatsing binnen 60km.

⁠Bieden jullie ook diensten voor de bruidssuite?

Ja, we hebben diverse opties voor suitemake-up en -kapsels, beginnend bij €65 per dienst. Proefsessies en full-day opties zijn ook beschikbaar, met prijzen variërend afhankelijk van de geselecteerde services.

Wat als mijn trouwlocatie verder dan 60km van Antwerpen ligt?

Voor locaties buiten de standaard verplaatsingsafstand kunnen extra kosten van toepassing zijn. Neem contact met ons op voor een aangepaste offerte.

⁠Hoe lang duurt een proefsessie?

Reken voor een proefsessie ongeveer 1,5 uur. Deze tijd gebruiken we om tot 2 looks te proberen en de perfecte stijl voor je grote dag te vinden.

Hoe ver van tevoren moet ik mijn bruidsmake-up en -kapsel boeken?

We raden aan om zo vroeg mogelijk te boeken, vooral tijdens het drukke trouwseizoen, om te garanderen dat we beschikbaar zijn op jouw grote dag.

Kan ik wijzigingen aanbrengen na de proefsessie?

Absoluut. De proefsessie is bedoeld om te experimenteren en de perfecte look te vinden. Wijzigingen en aanpassingen zijn mogelijk en worden aangemoedigd om ervoor te zorgen dat je je absoluut mooi voelt op je bruiloft.

⁠ ⁠Wat als ik een specifieke stijl of thema voor mijn bruiloft heb?

Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van onze diensten aan jouw unieke stijl of thema. Tijdens de proefsessie bespreken we alle elementen van je bruiloft, van de jurk tot het thema, om ervoor te zorgen dat jouw make-up en kapsel naadloos aansluiten bij de sfeer van je grote dag.

Kunnen jullie ook de make-up en kapsels voor mijn bruidsmeisjes verzorgen?

Ja, wij bieden een breed scala aan diensten voor bruidsmeisjes, inclusief make-up en kapsels. We hebben pakketten beschikbaar voor zowel individuele diensten als groepsarrangementen, zodat iedereen er op jouw speciale dag prachtig uitziet.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op de proefsessie?

Voor de beste ervaring tijdens je proefsessie raden we aan om foto's of inspiratiemateriaal van gewenste looks mee te nemen. Kom met een schone, gehydrateerde huid en gewassen haar voor het meest effectieve consult.

⁠Bieden jullie advies voor huidverzorging in de aanloop naar de bruiloft?

Zeker, we begrijpen het belang van een stralende huid op je bruiloftsdag. Tijdens de proefsessie kunnen we persoonlijk huidverzorgingsadvies bieden om ervoor te zorgen dat je huid in optimale conditie is voor jouw grote dag.

⁠Is het mogelijk om last-minute wijzigingen aan mijn bruidsmake up of bruidskapsel aan te brengen?

We streven ernaar flexibel te zijn en kunnen kleine aanpassingen accommoderen op de dag zelf, afhankelijk van de timing en complexiteit. Voor significante wijzigingen raden we aan om deze zo vroeg mogelijk te bespreken om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt op je bruiloftsdag.

Wat onze klanten zeggen

Aanvraag Bride

Tips and Tricks

Een stralende aanloop naar je trouw!

NEVER GIVE UP ON YOUR HAIR!

Knip regelmatig je haar
In tegenstelling tot wat vele denken, groeit je haar sneller wanneer je deze regelmatig knipt. Doe dit om de 3 à 4 maanden, zo gaan je puntjes niet onnodig afbreken.

Was je haar niet te vaak
1 à 2 keer per week is meer dan voldoende, want hoe meer jij je haar wast, hoe meer het gewassen wil worden! Je bevordert zo de talgproductie, dus je haar is dan ook sneller vet. Je kan je haar prima trainen, door te starten met een dag langer te wachten met wassen. Hou dit 4 tot 6 weken vol en je haar is het helemaal gewend. Gebruik in het begin wat droogshampoo, maar je zal zien, na 6 weken hebt je zelfs dat niet meer nodig.

Vermijd warmte in de aanloop naar je huwelijk
Om je haar zo gezond mogelijk te houden, vermijd je best zoveel mogelijk warmte, de laatste 3 maanden, zo gaat je haar minder snel uitdrogen en splitten.

Vitamine/supplementen
Neem een haarvitamine of supplement en drink voldoende water! Je zal verbaasd zijn hoe snel je haar groeit en hoe gezond het eruit zal zien.

 

GLOWING SKIN IS NEVER OUT OF STYLE!

Smeer een dag- en nachtcrème
Je huid is ook een orgaan, dé grootste orgaan, die heeft voeding nodig!
Laat bij een schoonheidsspecialiste of beautyconsulente je huidtype bepalen en smeer aangepast! Nee, je bodylotion is niet geschikt voor op je gelaat!

Doe/boek regelmatig een facial
Je huid heeft af en toe wat extra zorg nodig! En zeg nu zelf, niet enkel je huid maar ook jij kunt af en toe wat ontspanning gebruiken.

 

BROWS SPEAK LOUDER THAN WORDS!

Laat je wenkbrauwen shapen
Dit is zo belangrijk voor je make-up look en je gelaat algemeen. Doe dit best 3 tot 7 dagen voor je trouw, om irritatie te voorkomen.

 

LASHES MAKE EVERYTHING BETTER! 

Lashlift
Ben je geen fan van nepwimpers voor je grote dag? Ga voor een lashlift, dit zal je blik verruimen en er toch natuurlijk uitzien, de mascara effect, zónder mascara. Ook nog op huwelijkreis, want dit blijft tot 6 weken zichtbaar!

 

NAILFIES ARE THE NEW SELFIES!

Laat regelmatig een manicure doen om je nagels mooi gezond te houden! Neem nagelvitamienen of supplementen en drink wederom voldoende water!
Laat een paar dagen voor je trouw je nagels doen, die gaan namelijk veel op de foto staan, denk aan het boeket, de ringen uitwissel,…

Contactgegevens

Aalmoezenierstraat 3a

2000 ANTWERPEN

+32 494 05 72 85
Info@beauty-licious.be

BE 0842 787 567

Volg ons

Vraag nu of jouw datum nog vrij is