Bride to Be party

Organiseer een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten, Beauty-Licious biedt het perfecte pakket hiervoor. Onze Bride to Be party heeft alle ingrediënten voor de perfecte vrijgezellen.

Bride to Be party

Bride to be party € 69

Make-up
Hairstyling
Fotoshoot
bubbels en cupcakes

zonder fotoshoot: € 59

Deze prijzen zijn per persoon, geldig vanaf 5 personen
Leuk om te weten : vanaf 11 personen:  bruid gratis

Bekijk hier onze andere formules.

(Heb je geen formule gevonden naar jouw wensen? Neem contact met ons op en we stellen een pakket samen naar jouw wensen en budget)

 

Lunchpakket kan vanaf € 17,50
(enkel voor parties in de Beauty Bar)

– assortiment belegde broodjes
– 1 frisdrank
– koffie of thee

Bride to be party:
dé perfecte vrijgezellenfeest

Onze Bride to Be party laat niet enkel de bruid stralen maar ook haar feestgezelschap. Terwijl jullie genieten van een heerlijk glaasje bubbels en een lekkere cupcake wordt jullie make-up en de hairstyling gedaan. 

Wanneer iedereen er piekfijn uitziet is het tijd voor een fotoshoot onder leiding van een van onze professionele fotografen. Alle individuele en groepsfoto’s worden nadien digitaal en in HD kwaliteit bezorgd, zo kunnen jullie nog lang nagenieten. Indien jullie graag jullie Bride to Be party in een specifiek thema wil hebben, is dat ook mogelijk

De Bride to Be party kan plaatsvinden op locatie of in ons salon voor groepen tot 16 personen. Zijn jullie een grotere groep? Dan kan dit op een door jullie gekozen locatie.

Portfolio

Wat omvat het arrangement voor een 'Bride to Be' party?

Ons ‘Bride to Be’ arrangement bestaat uit een complete make-oversessie met professionele make-up en hairstyling voor jou en je vriendinnen, gevolgd door een fotoshoot om deze prachtige momenten vast te leggen. Geniet daarnaast van heerlijke cupcakes en sprankelende cava in ons salon, dat ruimte biedt voor maximaal 16 dames.

Hoeveel kost een 'Bride to Be' party en wat is inbegrepen?

De prijs van onze ‘Bride to Be’ party varieert van pakket met of zonder fotoshoot. Met is het 69€/p.p., zonder 59€/p.p. Het standaardpakket omvat make-up, hairstyling, een fotoshoot, cupcakes en cava voor elke gast. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte en details over eventuele extra’s die je wilt toevoegen.

Kunnen we kiezen tussen verschillende make-up en haarstijlen?

Absoluut! Je mag zeker met ideeën afkomen of onze styliste ‘carte blanche’ geven. Onze professionele stylisten werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat iedereen de gewenste look krijgt die bij haar persoonlijkheid en stijl past. We raden aan om vooraf inspiratiefoto’s te delen om jullie ideeën te bespreken.

Wat moeten we meenemen naar de 'Bride to Be' party?

Absoluut! Je mag zeker met ideeën afkomen of onze styliste ‘carte blanche’ geven. Onze professionele stylisten werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat iedereen de gewenste look krijgt die bij haar persoonlijkheid en stijl past. We raden aan om vooraf inspiratiefoto’s te delen om jullie ideeën te bespreken.

Hoe lang duurt een 'Bride to Be' party gemiddeld?

De duur van de ‘Bride to Be’ party hangt af van het aantal deelnemers en de gekozen diensten (met of zonder fotoshoot,…) Gemiddeld duren onze parties ongeveer 2,5 tot 3u maximaal. Dit zorgt ervoor dat iedereen voldoende tijd heeft voor make-up, hairstyling, en de fotoshoot, met tussendoor tijd om te ontspannen en te genieten van de cupcakes en cava.

Is het mogelijk om de fotoshoot buiten het salon te houden?

De individuele fotoshoot wordt doorgaans in ons salon gehouden, waar we een speciale ruimte hebben ingericht voor prachtige foto’s. Voor de groepsfoto’s trekken we meestal naar buiten, gezien we prachtig gelegen zijn in het centrum van Antwerpen, waar meerdere leuke foto-plekjes te vinden zijn.

Wat onze klanten zeggen

Aanvraag Party

Contactgegevens

Aalmoezenierstraat 3a

2000 ANTWERPEN

+32 494 05 72 85
Info@beauty-licious.be

BE 0842 787 567

Volg ons

Vraag nu of jouw datum nog vrij is