Catia Valentim Pinto

Professionele Make-up & Hair Artist

Hi, Ik ben de oprichtster van Beauty-Licious
Make-up is mijn passie en ik heb dan ook het geluk dat ik hiervan mijn beroep heb kunnen maken.

My story

Toen ik geproefd had van de “make-upwereld” wou ik maar één ding: van mijn passie mijn beroep maken. Deze passie heb ik te danken aan een heel belangrijk persoon, mijn oma. Ze zeggen wel eens dat je iets met de paplepel meekrijgt, “voilà” hiervan ben ik het perfecte voorbeeld. Mijn oma was een zeer coquette dame die nooit de deur uitging zonder haar favoriete lippenstift. Toen mijn oma in 2010 heenging, heb ik besloten om meer met mijn passie voor make-up te doen.

Na veel research, begon ik enkele blogs en YouTube channels te volgen over make-up. Wat experimenten later, besloot ik een stapje verder te gaan. Ik zei tegen mezelf: hier wil ik mijn beroep van maken! Dus de volgende stap was op zoek gaan naar een geschikte opleiding. Deze vond ik bij ‘Le Visage’ in hartje Hasselt. Daar heb ik een opleiding ‘All-Round Make-up artist‘ gevolgd bij een van de beste (if not the best!) visagistes van België namelijk: Caroline Rigo.

Ik heb daar veel ervaring opgedaan en het heeft me nog maar eens overtuigd dat make-up echt “mijn ding” is!

In 2012 heb ik Beauty-Licious opgericht en stap per stap zijn wij uitgegroeid tot een vast waarde in de make up wereld, voornamelijk in de bruidsbranche.

Ik werk samen met een fantastisch team van freelance-visagistes en fotografen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in bruidsmake-up en bruidskapsels. Wij volgen dan ook elk jaar nog extra opleidingen en workshops om de laatste nieuwe trends te volgen. Om jullie steeds de beste diensten te kunnen blijven aanbieden.

 

En nu is het weer tijd voor een nieuw uitdaging, onze eigen beauty-salon! Om een nog breder aanbod te kunnen aanbieden, het totale plaatje!

 

Ons aanbod

Bridal

Beauty-Licious laat je schitteren op de mooiste dag van jouw leven! Een professionele bruidstyliste, bij jou aan huis, die zowel jouw bruidsmake-up als bruidskapsel doet en eventueel dat van je bruidssuite. Het pakket voor de perfecte ontspannen ochtend!

Bride To Be Party

Wil je een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten, dan is de Bride to Be party wat jij zoekt! Tijdens een Bride to Be party staat de toekomstige bruid in the picture, maar ook haar mede feestgezelschap laten we stralen. Een all-in feestformule dus!

Workshop Make-up

Kent make-up nog veel geheimen voor jou? Wil je de kneepjes van het vak leren? Dan biedt Beauty-Licious jou een oplossing in de vorm van  een workshop! Alle nodige stappen worden behandeld tijdens een workshop dagmake-up, avondmake-up of smokey eyes.

Make-up & Beauty

Heb je binnenkort een feestje waar je graag wilt stralen?
Droom je er al lang van om professioneel opgemaakt te worden? En dit binnen jouw comfortzone? Of een partyproof kapsel voor een familiefeest? Bij Beauty-Licious bent jij aan het juiste adres.

Onze pagina's

Gallery
Services
Blog

Volg ons

[instagram-feed]
Vraag nu of jouw datum nog vrij is