Bruidsvisagie Gent

Woont u in Gent en bent u op zoek naar een iemand voor uw bruidsvisagie? Bij Beauty-Licious kan u terecht voor uw professionele bruidsmake-up.

Bridal

Workshops

Bride To Be Party

Make-up & Hair

Bruidsvisagie Gent aan huis

Als Beauty-Licious uw bruidsmake-up verzorgd, dan schittert u op de mooiste dag van u leven. Onze bruidsvisagiste komt bij aan huis en daar verzorgt ze zowel je bruidsvisagie, bruidskapsel en nailstyling. De beste manier om er perfect uit te zien op uw bruiloft!

Tijdens de proefsessie in Antwerpen analyseren wij het thema van u bruiloft en kijken wij zowel naar je trouwjurk, bruidsboeket, zaal en zoveel meer. Door deze elementen te analyseren, kunnen wij de bruidsvisagie Gent perfect afstemmen en gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte bruidsstijl.

Zodat je op jouw speciale dag uitziet zoals jij verwacht.

Wanneer u het geheel perfect vindt, zetten we dit op papier en leggen we het ook vast op foto. Zo kan er op de mooiste dag van u leven niets verkeerd lopen. Alles gebeurt bij u thuis in Gent, zo kan u in alle rust genieten.

Naast uw bruidsvisagie verzorgen wij ook de visagie voor uw suite en/of feestgezelschap. Wel vragen wij dat het feestgezelschap, suite, bruidskindjes… die ook gestyled moeten worden, op hetzelfde adres in Gent aanwezig zijn.

Kortom Beauty-Licious is uw partner voor bruidsvisagie Gent en de omgeving van Gent!

Ons aanbod

Bridal

Beauty-Licious laat je schitteren op de mooiste dag van jouw leven! Een professionele bruidstyliste, bij jou aan huis, die zowel jouw bruidsmake-up als bruidskapsel doet en eventueel dat van je bruidssuite. Het pakket voor de perfecte ontspannen ochtend!

Bride To Be Party

Wil je een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten, dan is de Bride to Be party wat jij zoekt! Tijdens een Bride to Be party staat de toekomstige bruid in the picture, maar ook haar mede feestgezelschap laten we stralen. Een all-in feestformule dus!

Workshop Make-up

Kent make-up nog veel geheimen voor jou? Wil je de kneepjes van het vak leren? Dan biedt Beauty-Licious jou een oplossing in de vorm van  een workshop! Alle nodige stappen worden behandeld tijdens een workshop dagmake-up, avondmake-up of smokey eyes.

Make-up & Beauty

Heb je binnenkort een feestje waar je graag wilt stralen?
Droom je er al lang van om professioneel opgemaakt te worden? En dit binnen jouw comfortzone? Of een partyproof kapsel voor een familiefeest? Bij Beauty-Licious bent jij aan het juiste adres.

“Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world.”

― Marilyn Monroe

“Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.”

― Gwyneth Paltrow

“Beauty is power, and makeup is something that really enhances that; it’s a woman’s secret.”

– Charlotte Tilbury

“Personalized beauty is about each woman being able to create her own makeup routine that complements her coloring and style“

– Bobbi Brown

Wat onze klanten zeggen

Aanvraag Bride

Contactgegevens

Aalmoezenierstraat 3a

2000 ANTWERPEN

+32 494 05 72 85
Info@beauty-licious.be

BE 0842 787 567

Volg ons

Vraag nu of jouw datum nog vrij is