Bruidsvisagie Gent

Woont u in Gent en bent u op zoek naar een iemand voor uw bruidsvisagie? Bij Beauty-Licious kan u terecht voor uw professionele bruidsmake-up.

Bruidsvisagie Gent aan huis

Als Beauty-Licious uw bruidsmake-up verzorgd, dan schittert u op de mooiste dag van u leven. Onze bruidsvisagiste komt bij aan huis en daar verzorgt ze zowel je bruidsvisagie, bruidskapsel en nailstyling. De beste manier om er perfect uit te zien op uw bruiloft!

Tijdens de proefsessie in Antwerpen analyseren wij het thema van u bruiloft en kijken wij zowel naar je trouwjurk, bruidsboeket, zaal en zoveel meer. Door deze elementen te analyseren, kunnen wij de bruidsvisagie Gent perfect afstemmen en gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte bruidsstijl.

Zodat je op jouw speciale dag uitziet zoals jij verwacht.

Wanneer u het geheel perfect vindt, zetten we dit op papier en leggen we het ook vast op foto. Zo kan er op de mooiste dag van u leven niets verkeerd lopen. Alles gebeurt bij u thuis in Gent, zo kan u in alle rust genieten.

Naast uw bruidsvisagie verzorgen wij ook de visagie voor uw suite en/of feestgezelschap. Wel vragen wij dat het feestgezelschap, suite, bruidskindjes… die ook gestyled moeten worden, op hetzelfde adres in Gent aanwezig zijn.

Kortom Beauty-Licious is uw partner voor bruidsvisagie Gent en de omgeving van Gent!

Ons aanbod

Bridal

Beauty-Licious laat je schitteren op de mooiste dag van jouw leven! Een professionele bruidstyliste, bij jou aan huis, die zowel jouw bruidsmake-up als bruidskapsel doet en eventueel dat van je bruidssuite. Het pakket voor de perfecte ontspannen ochtend!

Bride To Be Party

Wil je een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten, dan is de Bride to Be party wat jij zoekt! Tijdens een Bride to Be party staat de toekomstige bruid in the picture, maar ook haar mede feestgezelschap laten we stralen. Een all-in feestformule dus!

Workshop Make-up

Kent make-up nog veel geheimen voor jou? Wil je de kneepjes van het vak leren? Dan biedt Beauty-Licious jou een oplossing in de vorm van  een workshop! Alle nodige stappen worden behandeld tijdens een workshop dagmake-up, avondmake-up of smokey eyes.

Make-up & Beauty

Heb je binnenkort een feestje waar je graag wilt stralen?
Droom je er al lang van om professioneel opgemaakt te worden? En dit binnen jouw comfortzone? Of een partyproof kapsel voor een familiefeest? Bij Beauty-Licious bent jij aan het juiste adres.

Wat onze klanten zeggen

FAQ: Bruidsmake-up & Bruidskapsel

Wat houdt een proefsessie voor bruidsmake-up en bruidskapsel precies in?

Tijdens de proefsessie, die plaatsvindt in onze Beauty Bar in Antwerpen of bij jou thuis, nemen we ruim de tijd (circa 1.5 uur) om jouw ideale bruidsstijl te ontdekken. We bespreken het thema van de bruiloft, inclusief details zoals het bruidsboeket, de jurk en de locatie, om een look te creëren die perfect bij je past.

⁠Hoeveel kost een basis bruidsmake-up of bruidskapsel pakket?

Een basispakket voor óf bruidsmake-up óf bruidskapsel kost €280. Dit omvat een proefsessie in onze Beauty Bar te Antwerpen en verplaatsing tot 60km vanuit Antwerpen.

Is het mogelijk om zowel bruidsmake up als bruidskapsel te krijgen en wat zijn de kosten?

Ja, wij bieden een pakket aan voor bruidsmake-up én bruidskapsel voor €420. Dit is inclusief een proefsessie in Antwerpen en verplaatsingskosten tot 60km vanuit Antwerpen.

Wat is het Full Day Bride Only arrangement?

Voor €620 krijg je bruidsmake up en -kapsel aan huis, plus bijwerkingen of wijzigingen voor het avondfeest of de receptie. Een proefsessie in Antwerpen en verplaatsing binnen 60km zijn inbegrepen.

Wat omvat het Full Day Suite arrangement?

Dit arrangement kost €990 en omvat make-up en kapsel voor de bruid plus twee personen uit de suite, met bijwerkingen voor iedereen voor het avondfeest of de receptie. Ook inbegrepen zijn een proefsessie voor de bruid in Antwerpen en verplaatsing binnen 60km.

⁠Bieden jullie ook diensten voor de bruidssuite?

Ja, we hebben diverse opties voor suitemake-up en -kapsels, beginnend bij €65 per dienst. Proefsessies en full-day opties zijn ook beschikbaar, met prijzen variërend afhankelijk van de geselecteerde services.

Wat als mijn trouwlocatie verder dan 60km van Antwerpen ligt?

Voor locaties buiten de standaard verplaatsingsafstand kunnen extra kosten van toepassing zijn. Neem contact met ons op voor een aangepaste offerte.

⁠Hoe lang duurt een proefsessie?

Reken voor een proefsessie ongeveer 1,5 uur. Deze tijd gebruiken we om tot 2 looks te proberen en de perfecte stijl voor je grote dag te vinden.

Hoe ver van tevoren moet ik mijn bruidsmake-up en -kapsel boeken?

We raden aan om zo vroeg mogelijk te boeken, vooral tijdens het drukke trouwseizoen, om te garanderen dat we beschikbaar zijn op jouw grote dag.

Kan ik wijzigingen aanbrengen na de proefsessie?

Absoluut. De proefsessie is bedoeld om te experimenteren en de perfecte look te vinden. Wijzigingen en aanpassingen zijn mogelijk en worden aangemoedigd om ervoor te zorgen dat je je absoluut mooi voelt op je bruiloft.

⁠ ⁠Wat als ik een specifieke stijl of thema voor mijn bruiloft heb?

Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van onze diensten aan jouw unieke stijl of thema. Tijdens de proefsessie bespreken we alle elementen van je bruiloft, van de jurk tot het thema, om ervoor te zorgen dat jouw make-up en kapsel naadloos aansluiten bij de sfeer van je grote dag.

Kunnen jullie ook de make-up en kapsels voor mijn bruidsmeisjes verzorgen?

Ja, wij bieden een breed scala aan diensten voor bruidsmeisjes, inclusief make-up en kapsels. We hebben pakketten beschikbaar voor zowel individuele diensten als groepsarrangementen, zodat iedereen er op jouw speciale dag prachtig uitziet.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden op de proefsessie?

Voor de beste ervaring tijdens je proefsessie raden we aan om foto's of inspiratiemateriaal van gewenste looks mee te nemen. Kom met een schone, gehydrateerde huid en gewassen haar voor het meest effectieve consult.

⁠Bieden jullie advies voor huidverzorging in de aanloop naar de bruiloft?

Zeker, we begrijpen het belang van een stralende huid op je bruiloftsdag. Tijdens de proefsessie kunnen we persoonlijk huidverzorgingsadvies bieden om ervoor te zorgen dat je huid in optimale conditie is voor jouw grote dag.

⁠Is het mogelijk om last-minute wijzigingen aan mijn bruidsmake up of bruidskapsel aan te brengen?

We streven ernaar flexibel te zijn en kunnen kleine aanpassingen accommoderen op de dag zelf, afhankelijk van de timing en complexiteit. Voor significante wijzigingen raden we aan om deze zo vroeg mogelijk te bespreken om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt op je bruiloftsdag.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn haar en make-up bruiloft perfect blijven zitten gedurende mijn hele trouwdag?

We begrijpen hoe belangrijk het is dat je haar en make-up bruiloft de hele dag en avond perfect blijven zitten op je bruiloft. Onze stylisten gebruiken hoogwaardige, langdurige producten en technieken om ervoor te zorgen dat jouw look bestand is tegen uren van vreugde, dans en emoties. Tijdens de proefsessie bespreken we jouw specifieke wensen en geven we je tips om je haar en make-up bruiloft zo fris mogelijk te houden. Bovendien bieden we de mogelijkheid om op de dag zelf touch-up services te boeken, zodat je altijd kunt stralen. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken!

Portfolio

bruidsvisagie gent
Aanvraag Bride

Contactgegevens

Aalmoezenierstraat 3a

2000 ANTWERPEN

+32 494 05 72 85
Info@beauty-licious.be

BE 0842 787 567

Volg ons

Vraag nu of jouw datum nog vrij is