BRUIDSVISAGIE ANTWERPEN

Woont u in Antwerpen of in de omgeving van Antwerpen dan kan u bij Beauty-Licious terecht voor al u bruidsvisagie.

Bridal

Workshops

Bride To Be Party

Make-up & Hair

Bruidsvisagie aan huis, in Antwerpen en omgeving:

Beauty-Licious is uw partner om u te laten schitteren op één van de mooiste dagen van u leven. Onze bruidsvisagiste komt bij u aan huis en daar zorgt ze dat uwe bruidsvisagie, bruidskapsel en nailstyling er perfect uitzien. Zo hebt u een perfecte bruiloft!

Tijdens de proefsessie in Antwerpen analyseren wij uw trouwjurk, bruidsboeket, zaal en meer, om voor uw het juiste thema te bepalen. Door deze analyse, kunnen wij de bruidsvisagie perfect afstemmen en gaan we samen met u de look van uw bruidsstijl bekomen.

Wanneer u het geheel perfect vindt, zetten we dit op papier en leggen we het ook vast op foto. Zo kan er op de mooiste dag van u leven niets verkeerd lopen. Alles gebeurt bij u thuis in Antwerpen, zo kan u in alle rust genieten.

Daarnaast verzorgen wij ook alle bruidsvisagie voor uw suite en/of feestgezelschap. Wel vragen wij dat het feestgezelschap, suite, bruidskindjes… die ook gestyled moeten worden, op hetzelfde adres in Antwerpen aanwezig zijn.

Kortom Beauty-Licious verzorgt al u bruidsvisagie te Antwerpen en de omgeving van Antwerpen!

Ons aanbod

Bridal

Beauty-Licious laat je schitteren op de mooiste dag van jouw leven! Een professionele bruidstyliste, bij jou aan huis, die zowel jouw bruidsmake-up als bruidskapsel doet en eventueel dat van je bruidssuite. Het pakket voor de perfecte ontspannen ochtend!

Bride To Be Party

Wil je een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten, dan is de Bride to Be party wat jij zoekt! Tijdens een Bride to Be party staat de toekomstige bruid in the picture, maar ook haar mede feestgezelschap laten we stralen. Een all-in feestformule dus!

Workshop Make-up

Kent make-up nog veel geheimen voor jou? Wil je de kneepjes van het vak leren? Dan biedt Beauty-Licious jou een oplossing in de vorm van  een workshop! Alle nodige stappen worden behandeld tijdens een workshop dagmake-up, avondmake-up of smokey eyes.

Make-up & Beauty

Heb je binnenkort een feestje waar je graag wilt stralen?
Droom je er al lang van om professioneel opgemaakt te worden? En dit binnen jouw comfortzone? Of een partyproof kapsel voor een familiefeest? Bij Beauty-Licious bent jij aan het juiste adres.

“Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world.”

― Marilyn Monroe

“Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.”

― Gwyneth Paltrow

“Beauty is power, and makeup is something that really enhances that; it’s a woman’s secret.”

– Charlotte Tilbury

“Personalized beauty is about each woman being able to create her own makeup routine that complements her coloring and style“

– Bobbi Brown

Wat onze klanten zeggen

Aanvraag Bride

Contactgegevens

Aalmoezenierstraat 3a

2000 ANTWERPEN

+32 494 05 72 85
Info@beauty-licious.be

BE 0842 787 567

Volg ons

Vraag nu of jouw datum nog vrij is