Bruidsmake up Gent

Bij Beauty-Licious kan u terecht voor al u bruidsmake up Gent. Wij komen op jouw dag tot bij, zodat u in alle rust kan genieten van ons werk.

 

bruidsmake up gent

Bridal

Workshops

Bride To Be Party

Make-up & Hair

Bruidsmake up Gent, steeds bij u aan huis

Op één van de mooiste dagen van uw leven, laat Beauty-Licious u schitteren als een prinses. Onze bruidsvisagiste komt bij u  aan huis.  Zo kunnen wij uw bruidsmake up, bruidskapsel en nailstyling verzorgen.  Het pakket voor de perfecte bruiloft!

Tijdens de proefsessie gaan wij het thema van uw bruiloft analyseren. Dit Door te kijken naar uw trouwjurk, bruidsboeket, zaal en zoveel meer.  Zo kunnen wij de bruidsmake-up perfect afstemmen op uw wensen.

Wanneer de make-up en hairstyling door u goed bevonden word, leggen we deze vast op foto. Zo hoeft u op de beslissende dag zelf, geen zorgen te maken. U zal er perfect uitzien. Dit alles gebeurt bij u thuis in Gent, zo kan u in alle rust genieten.

Daarnaast kunnen wij ook alle bruidsmake-up voor uw suite en/of feestgezelschap verzorgen.  Wel vragen wij dat het feestgezelschap, suite, bruidskindjes… die ook gestyled moeten worden, op hetzelfde adres in Gent aanwezig zijn.

Kortom Beauty-Licious verzorgt al u bruidsmake up Gent en de omgeving van Gent!

Ons aanbod

Bridal

Beauty-Licious laat je schitteren op de mooiste dag van jouw leven! Een professionele bruidstyliste, bij jou aan huis, die zowel jouw bruidsmake-up als bruidskapsel doet en eventueel dat van je bruidssuite. Het pakket voor de perfecte ontspannen ochtend!

Bride To Be Party

Wil je een vrijgezellenfeest om nooit meer te vergeten, dan is de Bride to Be party wat jij zoekt! Tijdens een Bride to Be party staat de toekomstige bruid in the picture, maar ook haar mede feestgezelschap laten we stralen. Een all-in feestformule dus!

Workshop Make-up

Kent make-up nog veel geheimen voor jou? Wil je de kneepjes van het vak leren? Dan biedt Beauty-Licious jou een oplossing in de vorm van  een workshop! Alle nodige stappen worden behandeld tijdens een workshop dagmake-up, avondmake-up of smokey eyes.

Make-up & Beauty

Heb je binnenkort een feestje waar je graag wilt stralen?
Droom je er al lang van om professioneel opgemaakt te worden? En dit binnen jouw comfortzone? Of een partyproof kapsel voor een familiefeest? Bij Beauty-Licious bent jij aan het juiste adres.

“Beneath the makeup and behind the smile I am just a girl who wishes for the world.”

― Marilyn Monroe

“Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.”

― Gwyneth Paltrow

“Beauty is power, and makeup is something that really enhances that; it’s a woman’s secret.”

– Charlotte Tilbury

“Personalized beauty is about each woman being able to create her own makeup routine that complements her coloring and style“

– Bobbi Brown

Wat onze klanten zeggen

Aanvraag Bride

Contactgegevens

Aalmoezenierstraat 3a

2000 ANTWERPEN

+32 494 05 72 85
Info@beauty-licious.be

BE 0842 787 567

Volg ons

Vraag nu of jouw datum nog vrij is