Beauty-licious

Nagelstudio

Handen zijn als een visitekaartje, ze geven een eerste indruk over wie je bent. Voor mooie, verzorgde nagels die je eigen persoonlijkheid benadrukken, Onze nagelstylistes staan klaar om gel of gellak op je handen en/of voeten te plaatsen. Voor de durvers kunnen wij een leuke nailart voorzien. Wees welkom in onze nagelstudio.

Nails

Gel (op eigen nagel) € 50
Gel (met verlenging) € 70
Gel (op tenen) € 50
bijwerking handen € 55
bijwerking voeten € 45
Gel-lak handen of voeten € 40
Supplement verwijderen gellak € 5
Supplement nail art v.a. € 1
(per nagel)
Supplement herstelling € 3
(per nagel)
Verwijderen gel € 30
(incl. verzorging)
Verwijderen gellak € 25
(incl. verzorging)
Spa Pedicure € 50
Supplement gel € 30
Supplement gel-lak € 25
Supplement lakken € 10

Wat onze klanten zeggen:

Wat zijn gelnagels

Gelnagels zijn zogenaamde kunstnagels. Gel is een stroperige substantie die in laagjes op je nagels wordt geplaatst. Na elke laag wordt de gel onder UV-licht uitgehard. Je kan kiezen om de gel enkel op je eigen nagels te zetten of om je nagels met een tip te verlengen. Nadat we je nagels vetvrij hebben gemaakt, kleven we de tips op je nagels en vijlen we ze in de gewenste vorm. Je kan voor een traditionele ronde of vierkante vorm kiezen, maar ook een amandelvorm, stiletto of ballerina kan je in onze nagelstudio bekomen.

Laagjes
Na het plaatsen van de basecoat kan je kiezen voor een kleurtje of voor een bepaalde stijl, zoals babyboom of French manicure. We hebben altijd een honderdtal kleuren in de laatste trends in huis. Het geheel wordt afgewerkt met een kleurloze topcoat die het geheel beschermt. Als laatste verzorgen we je nagelriemen met een voedende olie. Voor het zetten van gelnagels maken wij gebruik van (merk X). Deze producten zijn gekend voor hun kwaliteit en duurzaamheid.

nagelstudio

Waarom kiezen voor gelnagels?

 • Gelnagels zijn een eenvoudige manier om drie à vier weken van mooie, verzorgde, natuurlijk uitziende nagels te kunnen genieten.
 • Omdat we je nagels maar minimaal opbuffen voor de aanhechting van de gel, zullen je natuurlijke nagels niet lijden onder de behandeling.
 • In vergelijking met acrylnagels zijn gelnagels zacht, flexibel en buigzaam, waardoor ze minder snel breken.
 • Ben je een nagelbijter? Met gelnagels kan je het nagelbijten snel afleren.

Verzorgingstips

 • Gelnagels mag je niet knippen, enkel vijlen.
 • Je kan je gelnagels zelf lakken. Gebruik altijd nagellakremover zonder aceton.
 • Verzorg je nagelriemen dagelijks met een voedende nagelriemolie.
 • Als je je gelnagels zelf verwijdert, kan je je natuurlijke nagel beschadigen. Don’t try at home.
 • Probeer je nagels nooit zelf te herstellen. Dit zal alleen maar voor problemen zorgen.

 

Hoe werkt cryolipolyse?

Wat is gellak

Gellak staat bekend als een semi-permanente nagellak. Het is een combinatie van gel en nagellak, die in dunne laagjes op je natuurlijke nagels wordt aangebracht. Net als bij gel wordt gellak ook uitgehard onder de UV-lamp. Eerst wordt er een basecoat aangebracht, gevolgd door twee kleurlagen. We sealen de kleurlagen met een glanzende, transparante topcoat. Hierna heb je een onverwoestbaar laagje kleur op je nagel zitten. Als je na 2 weken terug komt voor een nieuwe kleur, weken we de gellak met een soak off gelremover van je nagels af. Wij werken met (merk X) voor het aanbrengen van gellak.

Gellak is geschikt voor iedereen die van nature stevige nagels heeft en geruime tijd van gekleurde nagels wil genieten. Ook voor de voeten is het een ideaal product. Zijn je nagels eerder breekbaar? In sommige gevallen is het dan aangeraden om toch voor gelnagels te kiezen. Aarzel niet om je nagelstyliste om advies te vragen.

Waarom kiezen voor gellak?

 • Voor het aanbrengen van gellak worden de nagels enkel mat gemaakt met een bufferblock, waardoor de natuurlijke nagels niet beschadigd worden.
 • 2 à 3 weken genieten van prachtig gelakte nagels zonder omkijken.
 • Gellak bladdert niet af zoals gewone nagellak.
 • Gellak is dun en flexibel zoals nagellak, ziet er natuurlijk uit en geeft je nagels een sterke beschermlaag.
 • De kortere houdbaarheid maakt dat je sneller van kleur kan wisselen dan bij gel.
 • Omdat de gellak wordt afgeweekt, is de verwijdering ervan minder ingrijpend voor je nagels dan het verwijderen van gelnagels.

Verzorgingstips

 • Pulk niet aan je nagels, om te voorkomen dat de gellak loslaat.
 • Tijdens het aanbrengen sealen we de bovenrand van je nagels, dit voorkomt dat de gellak daar zou loslaten. Om deze seal niet te verbreken, is het aangeraden om je nagels niet te vijlen of te knippen.
 • Het gebruik van handschoenen tijdens het schoonmaken en het werken in de tuin is sterk aangeraden.
 • Verzorg je nagelriemen dagelijks met een voedende olie. De olie maakt de nagelriemen soepel en versterkt de nagels.

Nailart als extra

Kijk jij ook altijd vol bewondering naar de mooi versierde nagels van je vriendinnen of collega’s? Je hoeft niet langer jaloers te zijn, want in onze nagelstudio maken we van jouw nagels echte eyecatchers. Van een simpele, sierlijke tekening tot een uitgebreide nailart met strass, glitters en een 3D-effect; bij ons kan het allemaal. Zowel op gelnagels als op gellak kunnen we een nailart ontwerpen.

Onze nagelstylistes zijn opgeleid in de nieuwste trends en volgen regelmatig opfrissingcursussen zodat ze van jouw nagels een kunstwerkje kunnen maken.

Contactgegevens

Aalmoezenierstraat 3a

2000 ANTWERPEN

+32 494 05 72 85
Info@beauty-licious.be

BE 0842 787 567

Volg ons

Vraag nu of jouw datum nog vrij is