Cryolipolyse of vetbevriezen  

Cryolipolyse wordt ook wel gezien als een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie. Tijdens deze gerichte en effectieve behandeling worden vetcellen afgebroken door ze te bevriezen met een speciaal apparaat. Doorgaans zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Prijslijst Cryolipolyse behandelingen:

1 Zone / 1 kop € 129
2 Zones / 2 koppen € 199
3 Zones / 3 koppen € 299
4 zones / 4 koppen € 399
cryolipolyse

Dé place to be in hartje Antwerpen, waar alles omtrent beauty zich onder één dak heeft herenigd.

Je hoeft niet meer van her naar der crossen voor al je beauty arrangementen of treatments. Of je nu je nagels, je pedicure of een gelaatsverzorging wenst te doen, dat kan allemaal in de Beauty-Licious Beauty Bar.

Laat je volledige onderdompelen in de beauty wereld en word verwent door Cátia en haar team.

Of stuur een mailtje:

Aanvraag Cryolipolyse

Wat onze klanten zeggen:

Wat is Cryolipolyse? (vetbevriezen)

Cryolipolyse of vetbevriezen genoemd. Cryolipolyse is het verliezen/verminderen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen.

Er worden pads op je lichaam geplaatst. Hierdoor koelen de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet af tot 4˚C. Enkel de vetcellen worden aangepakt, het omringend weefsel wordt niet beschadigd. Het koelen breekt de vetcellen af en het lichaam voert deze op natuurlijke wijze af. 

Door het gebruik van de Cryolipolyse Elsa 5.0 kunnen we zones behandelen die tweemaal zo groot zijn dan de klassieke technologie. We kunnen ook tot 4 zones tegelijk behandelen, let wel, je moet ofwel op je rug ofwel op je buik liggen, dus bv buik en rugstreek behandelen is niet mogelijk in 1 sessie. 

Per sessie is een resultaat van 1 tot 5 cm omstrekverlies gegarandeerd en plaatselijk vetmassa verlies van 22%.

Meest gekozen zones voor vetbevriezen

Hier moet nog tekst komen

 

Hoe werkt cryolipolyse?

Na de behandelingen

Na een behandeling is er geen sprake van ‘down-time’; u kunt daardoor direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Het is van groot belang dat u dagelijks, tot minimaal 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinkt. Hierdoor worden de uiteengevallen vetcellen en de vrijgekomen afvalstoffen langzaam op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf (via de lever en de nieren) afgevoerd. De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Resultaten Cryolipolyse

Drie tot zes weken na een behandeling ziet u al resultaat*. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden*. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van vetbevriezing is blijvend. De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Dit betekent echter niet dat er geen nieuwe vetcellen kunnen ontstaan. Het is dus van belang om na een behandeling of kuur gezond te blijven eten, veel water te drinken en voldoende te blijven bewegen.

Contactgegevens

Aalmoezenierstraat 3a

2000 ANTWERPEN

+32 494 05 72 85
Info@beauty-licious.be

BE 0842 787 567

Volg ons

Vraag nu of jouw datum nog vrij is