Cryolipolyse of vetbevriezen  

Cryolipolyse behandeling wordt ook wel gezien als een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie. Tijdens deze gerichte en effectieve behandeling worden vetcellen afgebroken door ze te bevriezen met een speciaal apparaat. Doorgaans zijn meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Prijslijst Cryolipolyse behandelingen:

1 Zone / 1 kop € 99
2 Zones / 2 koppen € 179
3 Zones / 3 koppen € 259
4 zones / 4 koppen € 329
cryolipolyse

Beauty-Licious is place to be voor alles van beauty in hartje Antwerpen.

Je hoeft niet meer van her naar der te crossen voor al je beauty arrangementen of treatments. Of je nu je nagels, je pedicure, een gelaatsverzorging of cryolipolyse wenst te doen, dat kan allemaal in de Beauty-Licious Beauty Bar.

Laat je volledige onderdompelen in de beauty wereld en word verwent door Cátia en haar team.

Of stuur een mailtje:

Aanvraag Cryolipolyse

Wat onze klanten zeggen:

Wat is Cryolipolyse juist? (vetbevriezen)

Cryolipolyse behandeling of vetbevriezen genoemd. Cryolipolyse behandeling is het verliezen/verminderen van lichaamsvet door het bevriezen van vetcellen.

Er worden pads op je lichaam geplaatst. Hierdoor koelen de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet af tot 4˚C. Enkel de vetcellen worden aangepakt, het omringend weefsel wordt niet beschadigd. Het koelen breekt de vetcellen af en het lichaam voert deze op natuurlijke wijze af. 

Door het gebruik van de Cryolipolyse Elsa 5.0 kunnen we zones behandelen die tweemaal zo groot zijn dan de klassieke technologie. We kunnen ook tot 4 zones tegelijk behandelen, let wel, je moet ofwel op je rug ofwel op je buik liggen, dus bv buik en rugstreek behandelen is niet mogelijk in 1 sessie. 

Per sessie is een resultaat van 1 tot 5 cm omstrekverlies gegarandeerd en plaatselijk vetmassa verlies van 22%.

Meest gekozen zones voor vetbevriezen

Bij vetbevriezing, ook bekend als cryolipolyse behandeling, worden specifieke zones van het lichaam behandeld om vetcellen bevriezen en te verminderen. Hoewel verschillende gebieden kunnen worden behandeld, zijn er enkele zones die vaak worden gekozen voor cryolipolyse behandeling. De meest voorkomende zones voor vetbevriezing zijn:

1. Buik:

De buik is een veelvoorkomend gebied waar mensen vetophopingen ervaren. Vetbevriezing kan helpen bij het verminderen van vetrolletjes rond de buik.

2. Love handles (zijflanken):

Love handles zijn de vetophopingen aan de zijkanten van de taille. Veel mensen willen dit gebied behandelen om een slankere taille te krijgen.

3. Dijen:

Het bovenste deel van de dijen, met name de binnen- en buitenkant, is ook een veelvoorkomend gebied voor vetbevriezing. Het helpt bij het verminderen van de zogenaamde “saddlebags” of “rijbroek” vet.

4. Rugvet:

Vetophopingen op de rug, zoals “bh-vet” (vet rond de behabandjes) of vetplooien op de rug, kunnen worden behandeld met cryolipolyse.

5. Bovenarmen:

Voor veel mensen is overtollig vet op de bovenarmen een bron van onzekerheid, vooral bij het dragen van mouwloze kleding. Vetbevriezing kan helpen bij het verminderen van vetophopingen op de bovenarmen en het creëren van strakkere, slankere armen. Het kan een effectieve oplossing zijn voor mensen die hun armen willen verfijnen en meer zelfvertrouwen willen hebben in hun uiterlijk.

Het is echter belangrijk op te merken dat vetbevriezing ook kan worden toegepast op andere gebieden zoals de armen, kin, kuiten of enkels, afhankelijk van de individuele behoeften en doelen van de persoon die de behandeling ondergaat. Het beste is om een professionele zorgverlener te raadplegen die gespecialiseerd is in cryolipolyse om te bepalen welke zones het meest geschikt zijn voor jouw situatie.

 

Hoe werkt cryolipolyse?

Na de vetbevriezing behandelingen

Na een cryolipolyse behandeling is er geen sprake van ‘down-time’; u kunt daardoor direct verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Het is van groot belang dat u dagelijks, tot minimaal 4 weken na de behandeling, minimaal 2 liter water drinkt. Hierdoor worden de uiteengevallen vetcellen en de vrijgekomen afvalstoffen langzaam op een natuurlijke wijze door het lichaam zelf (via de lever en de nieren) afgevoerd.

De eerste 2 maanden* verdwijnen de meeste cellen en meestal merkt u al na drie tot zes weken het effect van de behandeling. Na ongeveer zes maanden* zijn alle afgebroken vetcellen door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. Uw huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

Resultaten van behandeling Cryolipolyse

Drie tot zes weken na een behandeling ziet u al resultaat*. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt maximaal zes maanden*. Het resultaat van de behandeling is dus optimaal na zes maanden. Wellicht het allerbelangrijkste: het resultaat van vetbevriezing is blijvend.

De dode vetcellen worden door het lichaam afgevoerd. Dit betekent echter niet dat er geen nieuwe vetcellen kunnen ontstaan. Het is dus van belang om na een behandeling of kuur gezond te blijven eten, veel water te drinken en voldoende te blijven bewegen. Zo haal je het meeste uit je cryolipolyse behandeling.

Waarom cryolipolyse bij Beauty-Licious?

Bij Beauty-Licious begrijpen we dat het kiezen van de juiste kliniek voor je vetbevriezingsbehandeling een belangrijke beslissing is. Daarom stellen wij een aantal redenen waarom je voor vetbevriezing bij Beauty-Licious zou moeten kiezen:

1. Ervaren professionals:

Bij Beauty-Licious werken we met ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in vetbevriezingstechnieken. Onze experts hebben uitgebreide kennis en training in het uitvoeren van veilige en effectieve behandelingen. Je kunt erop vertrouwen dat je in goede handen bent en dat je de best mogelijke resultaten zult behalen.

2. Geavanceerde technologie:

We maken gebruik van geavanceerde cryolipolyse-apparatuur die speciaal is ontworpen om maximale resultaten te behalen. Onze technologie zorgt voor nauwkeurige koeling van de vetcellen, wat leidt tot een effectieve afbraak en eliminatie van vetweefsel.

Door te investeren in hoogwaardige apparatuur streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke behandelingen te bieden. Je kan tot 4 zones tegelijk behandelen met het apparatuur bij Beauty-Licious

3. Persoonlijke benadering:

Bij Beauty-Licious geloven we in een persoonlijke benadering van elke klant. We luisteren naar je wensen en doelen en stellen een behandelplan op maat samen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Onze professionals begeleiden je tijdens het hele proces en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en goed geïnformeerd bent.

4. Resultaatgericht:

Ons doel bij Beauty-Licious is om jou te helpen de gewenste resultaten te behalen. We streven naar zichtbare en langdurige vetvermindering op de behandelde zones. Onze professionals zullen realistische verwachtingen met je bespreken en je adviseren over het aantal behandelingen dat nodig kan zijn om jouw doelen te bereiken.

5. Comfortabele omgeving:

Bij Beauty-Licious streven we naar een ontspannen en comfortabele omgeving waarin je je op je gemak voelt. Onze kliniek is zo ontworpen dat je je kunt ontspannen tijdens de behandeling. We zorgen voor een gastvrije sfeer en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen.

Kortom, Beauty-Licious biedt ervaring, geavanceerde technologie, een persoonlijke benadering, resultaatgerichte behandelingen en een comfortabele omgeving. Als je op zoek bent naar een betrouwbare kliniek voor vetbevriezing, ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen je gewenste lichaamsvorm te bereiken.

Contactgegevens

Aalmoezenierstraat 3a

2000 ANTWERPEN

+32 494 05 72 85
Info@beauty-licious.be

BE 0842 787 567

Volg ons

Vraag nu of jouw datum nog vrij is